Top 5 Sex poses voor meervoudig orgasme.

Top 5 Sex poses voor meervoudig orgasme

Meervoudig orgasme in de meeste gevallen – Concept van sprookjes: iedereen praat over hem, maar weinigen ervaren. Repareer de situatie met de hulp van vijf hete poriën – Oneindig plezier gegarandeerd!

Vliegende V

Orale seks – Een geweldige manier om kennis te maken met meervoudig orgasme, omdat het u in staat stelt om volledig te focussen op sensaties en niet biologisch is dan seksuele geslachtsgemeenschap in het gebruikelijke begrip. Bleef op het bed, zodat het bekken aan de rand was – Dus de partner kan comfortabel bezinken op de vloer. Ik vraag hem om te beginnen met de zachte streling van de clitoris (laat het staken vóór het eerste orgasme), waarna ze vragen om een ​​gebogen vinger innerlijk te introduceren, strelen g en sildenafil kopen stopt de mondelinge stimulatie niet.

Lappenpop

Als u verschillende soorten stimulatie in één pose wilt combineren, kunt u aan de zijkant liggen en onder het hoofdkussen leggen. Het bevindt zich tegenover, zodat zijn knie tussen je voeten was, alsof hij op de bovenkant van je onderbeen zit. Als het binnen is, probeer dan het bovenste been op verschillende hoeken te buigen om het populairste punt van contact te vinden, of de andere kant omdraaien. In deze houding is het handig om mijn clitoris op onze eigen te strelen, wrijf de clitoris over zijn dij, introduceer extra clitorale en vaginale vibrators.

Mortuarium en groeien

Variatie op het onderwerp Missionary poseert, wat zeer ongewone sensaties en aanvullende stimulatie van de clitoris voor het gekoesterde multi-orgasme geeft. Partner bevindt zich bovenop, maar je benen bevinden zich in zijn gescheiden benen en nauw gecomprimeerd. Jouw taak – Ga enigszins naar beneden de basis van zijn penis die de clitoris stimuleerde. Sexologen noemen deze techniek voor de weg – Meer hierover hebben we hier geschreven. In deze positie moet je bewegen, maar

het resultaat is de moeite waard. Voor de tweede ronde: het is verhoogd, leunend op de langwerpige handpalmen: je streelt je vingers clit op het moment dat het binnenkomt.

Kop in een beker

Als je een orgasme hebt, heb je superioriteit, de houding zit – Je beste vriend. Eerst zit je op je knieën van je partner, terug naar zijn gezicht – hij komt van achteren, houd je met één hand voor de dij en de tweede – strelende clitoris. Zodra je het gevoel hebt dat gevoelens te intens zijn, leg dan zijn handpalm op je pubis, afgekoeld, waarna ze vragen om de zoete race voort te zetten.

Nagerecht

Meerdere orgatisme sleutel – Stimulatie van de clitoris in alle mogelijke variaties, van binnen en buiten. Hiervoor heb je versterking nodig – Seksspeeltjes. Voor het eerst «Voorverwarmen» Orgasme betrekt alleen hun eigen vingers, waarna we een dildo-vibrator nemen, binnenkomen in jezelf en op de voormuur van de vagina. Gelijktijdig gebruik van de Clitorium-vibrator is welkom.

Dejar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Carrito de compra