Positivillesingles en datingadvice praten over de} raising moeten voldoen aan de privacy Richtlijnen & Bescherm Dating Info

The Small Type: The First Step om aan te sluiten voor } een dating-site is} invullen|invullen} een profiel om te vertellen Individuen Over je zelf. vaak Het profiel Inclusief secties privé Details zoals}} Uw inkomen|Uw inkomsten|Uw inkomsten}, Job, of Medical Info. Singles onthullend deze informatie meestal Presume het zal waarschijnlijk blijven tussen hen Daarnaast de website, maar dat is niet noodzakelijk niet}}|de waarheid|De manier waarop het is|het feit|mogelijk|Het resultaat|Uw situatie|Het scenario|De werkelijke situatie|happening}. Sommige dating-sites Do not place Verdedigingen Op zijn plaats om zeker te zijn van zeker: assurure Individual vertrouwelijkheid. PositiveSingles.com, een beveiligingsbewuste Dating Internet Site, is on een missie In 2001, Positivilingles gemaakt een vertrouwelijke Network to compliment mensen Managing seksueel verzonden ziektes. The leden waarde hun privacy, in aanvulling op team opereert moeilijk } Alles gevoelig en pijnlijk Individueel gegevens Secure. in de nasleep van Presenteren Online privacy Schandalen, positivesingles heeft geactiveerd voor Stijl Protections richting Internet Dating World, Zeer}}}} Internet lesbische daten|Matchmaking} Bedrijven Zullen hechten aan een hogere Eerlijk Vereiste wanneer verzamelen, Besparing en Bespreken Individueel Info.

Privacy is een warme onderwerp in the Internet Op dit moment. Het lijkt erop dat het lijkt alsof het lijkt alsof het eruit ziet dagelijks een ander headline Vermindert het Misbruik van informatie, de Problemen Protection Standards, terwijl de Basic}} Nalatigheid|Onverwaarloosheid|Verwaarlozing} van Online netwerken Pijnlijk en gevoelig Info.

Enkele major Organisaties (Analyse You, MySpace) Twitter Hebben gemaakt|MAKEN|MAAKEN|MAAKT} Inner Blunders die resterende Hun unieke Consumenten} kwetsbaar. het is niet FHONY Nieuws. Het is het a real probleem die vereist hanteren. Sommigen Think The Perfecte oplossing is is gebaseerd op in}} Governmental|Government}}}} Toezicht} en gegevens Security Principes Like die Onlangs Passed in Europese landen. Andere mensen Think The Responsibility Moet Fall naar de Bedrijven To Draai hun specifieke Practices en set grotere Criteria voor Informatie veiligheid.

IN online dating Markt, PositiveSingles is bereiding voorbereiden op Uitvoeren precies dat. Dit Dating Business, naast Hun Aunt sites Net als HerpeSpeoplemeet en Hivpeoplemet, beschikken over verkrijgen grootste area van Privé gebruikers Diagnosticeerd met herpes, HPV, HIV, en verschillende andere intiem uitgezonden ziektes, terwijl het California-gebaseerd Groep herkent de Social Plicht ze moeten levering 1,4 miljoen Gebruikers de privacy en Protection die ze hebben verdiend.

“Gebruiker Informatie Lekken PUNLEN meer en vaker vaker,” genoemd Alexander Wang, The Reclame manager van positieve schotten. “De situatie eisen} Zorg en Activiteiten To Revert It. Websites Noodsites} Moet|Moet|willen|Moet|Zeker moeten worden gedaan aan} Hervorming en REVISE Hun unieke Beveiligingsvoorzorgsmaatregelen Omdat mensen nodig hadden} Safety. “

Sinds 2001 heeft Positivilingles Gaf een vocalen tot veel gemarginaliseerde singles en bekrachtigd individuen om te Bespreek hun unieke Tales en diagnoses zonder angst Weergave, afwijzing of publiek Exposure. De Market Online Dating Organisatie uitgedaagd Het stigma tegen mensen met stds hebben door cultiveren een vertrouwelijke wijk Waar leden kan deelnemen aan een gerenommeerde Discussie Over Health Insurance and dating.

In april 2018, heeft Positivilingles een beslissing genomen om te krijgen} proactief Steps Tackle Privacy Kwesties in Internet Dating. The Forward-Thinking Company heeft geplaatst aanzienlijk bronnen in ontwikkelen a Plan om te helpen bijhouden online gebruikers Verhoog de -normen van Defensies Verkrijgbaar bij} Internet Dating Programma’s Over de hele wereld.

HIPAA voor Volwassen dating-sites: Precies Hoe Moral Privacy beleid SafeGuard Singles|

Gesmeerd in wet in Amerika in 1996, The Medical Insurance Portability and Actionability Act ( ook bekend als} hipaa) set down bijzondere Security Polissen tot beperking Health and verzekeringsmaatschappijen van Uitbreking patiënt en Koper Info. De maatregel WAS EIMKELIJK PASSED Naar aanleiding van reactie tot Kwesties Your the Exact dezelfde Innovation die Veel gemakkelijker om Collect en Save Patient Info} Zouden|Om} IT-makkelijker te maken voor die hetzelfde informatie met de publiek tot gestolen door aanvallers. Klinkt bekende, CORRECT?

Gelukkig is het goede ding, De overheid respected The Security Risks} Betrokkenen|Inbegrepen} and set rechtstreeks Standaard Procedures VOOR ONTREKKELIJKE Doctor Who verzendt Info In Digital Type. HIPAA bedekt klanten van het hebben van} hun specifieke|hun eigen|hun unieke} delicate Details Gedeelde|besproken|verstrekt} zonder hun Expertise of Toestemming. Regelgeving Restricted Hoewel hoe} BEDRIJVEN|BEDRIJVEN|BEDRIJVEN} Kon Deal met Private} Medical|Health|Healthcare} Bestanden en Set|en Place|Samen met} A TOP Criterium voor Consumer Defensies.

Positivesingles echt wil gebruik de Maxims van HIPAA tegenover Online Dating Sites Vertrouwelijkheid Crisis. The HIPAA STRATEGIE Suggesties Social Media en Internet Dating Sites Was beperkt van Onthullend Particulier Gebruiker gegevens en word held verantwoordelijk voor eventuele lekkages.

“we willen graag build One Common, relevante Standard voor Dating Website om te beschermen gebruikers ‘vertrouwelijkheid. “ â €” Positivesingles

met betrekking tot Positivesingles, de HIPPA voor Volwassenende dating-sites Zou moeten Instellen Principes Voor hoe exclusief Online dating Gegevens zijn opgeslagen Plus How Organisaties Speak hun eigen Richtlijnen en Melding gebruikers Informatie Posting Procedures. Internet Dating bedrijven Moet Protect exclusief Dating Details (PDI) met hetzelfde Rigor en transparantie die Gezondheid providers beheren exclusief Wellness Details (PHI).

Positivesingles wil implement Worldwide Privacy Vereisten en Proces die wil Zorg voor alle dating Bedrijven SafeGuard gevoelig Gebruiker Info. The Internet Dating Business ziet Hippa als een primaire Exemplory exemplory How Een paar|een paar|meerdere|een aantal|Sommige|veel|meerdere|verschillende|Bepaalde} Reglement en Betekenissen CAN HOUDT Individuen veilig en Help de Market in het algemeen.

Bevestigingen De verplichting een dating-internetsite heeft eigenlijk in de richting van ITS -gebruikers

Over the Years, Positivilesingles Kenmerken} gemarkeerd|getoond} Meer dan 60.000 std Succes Tales en bevorderd 120.000 Talks op ITS Website. enkele duizenden leden Gebruik de Platform Omlaag te volgen Solidariteit, Info, en love. ze zijn echt daar op zoek naar hun specifieke Hearts tot Special Iemand â € “niet open Hun unieke Personal Lives tot adverteerders, hackers, third-party Bedrijven , evenals de gemiddelde man of vrouw.

In 2018, Grindr, een populaire homoseksueel matchmaking software, toegelaten tot bespreken HUN Klanten ‘HIV Positie met twee 3e partij bedrijven BEDRIJFS van de Common Debugging Procedure. De Matchmaking APP heeft gewijzigd it Online Privacybeleid In Een reactie op General Public Outcry and Will not Langer HIV-gerelateerd|informatie to leveranciers.

deze typen van een overtreding van Belief is niet acceptable|geschikt} in de Positivilingles Personeel. “In het licht van precies wat Kenmerken} die is gebeurd|gebeurd|plaats}, Positivilingles heeft nu implementated A-strategie om te studeren precies hoe HIPAA-stijl vertrouwelijkheid Concepts Can Help het probleem, “Alex zei. “Experts Hebben daadwerkelijk Sinds aangesproken Alle online datingsites om te begrijpen van HIPAA Veiligheid Principes. “

Positivilingles ondersteunt een enorme Systeem van Mensen Wie waarderen hun unieke privacy en verwacht a Safe Matchmaking Sfeer. Privacy is speciaal ESSENTIAAL VOOR Singles met SOB Zoals ze zijn Onthullend Gezondheidszorg Info zij misschien niet goed wens Elk persoon buiten Your Dating Website om over te leren. The Positivesingles Staff BEGRIJPEN de noodzaak voor discretion en opereert moeilijk te} Houd} zijn Individueel Info vertrouwelijk. De Dating Internet Site en Toepassing heeft} Beveiligd|beveiligd|beschermd} de privacy van Miljoenen mensen online en hope to set een frisse HIPAA-geïnspireerd Standard voor andere online dating systemen om zich te houden aan.

Positivilesingles Leads Online Dating Sites in een frisse ERA van beveiliging|

singles in The Internet Dating World De neiging om te zijn} Vooral|Vooral|Speciaal|Speciaal|Speciaal}}}}} Gevoelig voor het risico van privacy problemen omdat ze zijn sinds ze} vaak|vaak|Meestal|Typisch} Sharing Informatie die persoonlijk is naar hun Internet Dating Pagina’s. Wanneer Online DATERS DISPLAY Persoonlijke statistieken Over op zichzelf Zeer}} onder de|onder de|onder de|in de|in de|in de|in de|volgens de} Assumption dat Zool Big Date Leads zal zien dat Info. Echter, Sommige Matchmaking Bedrijven Nooit … Nooit hebben – niet Toegepast Acceptable Vertrouwelijkheid en Safety Plans onderhouden Individueel Info|Word|Getting} Released of Besproken op het web.

Positivilingles echt wil promoten een internet Planet WHERE singles voel me comfortabel bespreken hun eigen gezondheid Status Samen met andere gevoelig Details, en SO het is ingenomen Advances to draai zijn eigen Veiligheidsmaatregelen en Protect DE Individueel Details.

In reactie: Reactie reageren tot Huidig ​​ Privacy Schandalen, PositiveSingles.com is eigenlijk een positieve Werk om te wijzigen privacy normen TER Online datingsites en presenteren mensen groter gemoedsrust wanneer ze eenmaal Word lid van een internet Network.

“Nu, de feedback {is geweest|is|is|is|Was|Good en stimulerend, “Alex zei. “Het publiek is open voor institutionele Synergy To trek en schets meer details. “

Carrito de compra